Menu

HIC Kvindesenior viser format

image
Webmaster
22. maj 2024 kl. 14:52
Kvindesenior med cheftræner Jan Emcken i spidsen er nu godt igang med forårssæsonen, og pilen pejer glædeligt i den rigtige retning.

Nu er vi halvvejs igennem sæsonen, første halvår af 2024, og mit job som træner for denne trup har været en kæmpe fornøjelse. Mine forventninger til holdet og spillere, kan der ikke sættes en finger på – alle har været indstillet på mine tiltag og vist den rette disciplin og energi, både til træning og kampe. Det kan ses at vi har rykket os på udviklingen af den enkelte spiller samt spilforståelse i kampene.

Efter nogle sure timer, i vinters, på træningsbanen og en lækker tur til Malaga på træningslejr sammen med 1. Herresenior, har jeg lært en flok kvinder rigtig godt at kende og fundet deres force, både hos den enkelte spiller og i særdeleshed som hold – energi og sammenhold. 3 træningskampe op til turneringsstart, var det vi havde at gøre godt med, hvilket gjorde det svært at se hvor vi egentlig stod som hold til første turneringskamp i Brødeskov – en kamp som ikke er værd at skrive hjem om pga. af en kollektiv nedsmeltning og et 7-0 nederlag til følge. Heldigvis har holdet taget ved lære af den kamp, og vist format siden, hvis vi lige ser bort fra kampen mod Nykøbing som vi tabte ”på skrivebordet”, grundet for få spillere til at kunne stille hold, ellers er det blevet til 4 sejr ud af 6 mulige – ’Vordingborg - HIC 0-4’, ’HIC - Herlufsholm 2-0’, ’HIC - Lynge-Broby 3-2’, ’Terslev – HIC 1-2’.

Godt gået, de Damer!

Næste kamp er d. 23. maj på hjemmebane kl. 18:45,  mod Ringsted, hvor vi går efter yderligere 3 point.

Luk