Menu

Trods ærgerlig nedrykning er HIC klar med ambitiøs plan for 1. herresenior med spændende tilgang til trænerteamet

image
Webmaster
19. juni 2024 kl. 22:19
HIC havde en fin slutspurt på sæsonen, men grundet ærgerlige resultater i rækkerne over, udløser HIC’s 3. sidsteplads desværre en nedrykning fra Sjællandsserien. Men det til trods har HIC klare ambitioner for 1. herresenior, med bl.a. nye stærke folk i trænerteamet.

HIC sluttede sæsonen med en flot kamp, hvor de i udekampen mod oprykningskandidaterne fra Taastrup FC spillede 2-2. Men selvom resultatet sikrede HIC 3. sidstepladsen, var resultaterne i rækkerne over ikke med HIC, hvorfor HIC desværre må en tur ned i serie 1.

Men med sportschef Anders Fabild i spidsen drosler HIIC trods nedrykningen på ingen måde ned for ambitionerne for 1. herresenior. Anders Fabild udtaler

”Fra HIC’s side har vi ønsket at styrke vores sportslige setup, hvor Thomas Myssing fortsætter som cheftræner. Ulrik Nielsen overgår til en rolle som ”blækstrutte” omkring holdet, mens målmandstræner Søren Hansen går på velfortjent pension efter senest mere end otte meget succesfulde år i HIC. Jeg takker Søren for et fremragende og meget dedikerede samarbejde.

Til gengæld har vi med glæde og stor tilfredshed lavet aftale med Rasmus Thønning, som vender tilbage til HIC i rollen som spillende assistenttræner. Tilsvarende har vi med tilsvarende tilfredshed lavet aftale med Kasper Olsson som ny målmandstræner. Kasper har senest været tilknyttet Solrøds Sjællandsseriehold, ligesom han er ungdomstræner for U7 drengene i HIC. Jeg er sikker på, at vi med Rasmus og Kasper ankomst har det rette trænerteam, som hurtigt kan genrejse 1. holdet i HIC”.

Rasmus Thønning er glædeligt retur på banerne i HIC, hvor han bliver spillende assistenttræner

Også Thomas Myssing glæder sig over det nye trænerteam

”Jeg ser frem til sammen med Rasmus og Kasper samt Ulrik hurtigt at få holdet tilbage på sejrskurs, ligesom jeg glæder mg over, at truppen stort set er intakt, og vi allerede har fået tilgang til holdet. Vi vil fortsat have fokus på de mange stærke unge HIC-spillere, men tager også gerne imod nye spillere, som har niveau og lyst til at prøve kræfter med 1. holds fodbold i HIC.”


Thomas Myssing står fortsat i spidsen for HIC i den nye sæson.

1. holdet i HIC starter træningen frem mod den nye sæson tirsdag d. 23. juli, og frem mod sæsonstarten d. 16-17. august spille følgende træningskampe

Fredag d. 26/7 kl.18:30 på udebane mod Fremad Valby
Lørdag d. 3. august kl. 10.30 på hjemmebane mod AIF
Lørdag d. 10. august på udebane mod CSC

Spillere som har mod på at prøve sig af på HIC’s 1. hold kan kontakte cheftræner Thomas Myssing på tlf. 21 20 20 21.

Luk