Suveræn 2. halvleg gav HIC storsejr i lokalopgøret mod AIF

image
Webmaster
13. oktober 2024 kl. 13:34
Der var godmodig prestige og håneret på spil, da HIC på Alberts Park viste sig flot frem både på og udenfor banen, og satte AIF til vægs. På banen rullede HIC’erne sig ud i 2. halvleg, og vandt flot 0-8

Der findes næppe dårlige sejre i fodboldens verden, men nogle sejre er nu bedre end andre. Her hører sejre i lokalopgør bestemt til blandt de bedste, hvorfor både holdet og mange HIC’ere var opsatte, inden lokalopgøret på udebane mod AIF.

Udenfor banen var der arrangeret fan-march, som med flot tilslutning viste HIC frem på flotteste vis uden for banen. Selvom en flok AIF-drenge gjorde deres bedste for at bakke deres hold op og svine HIC til, var HIC’erne i stort overtal på Albert Park.

På banen skulle HIC op imod et blandet AIF-hold, som fortjener stor respekt for at støtte op i en udfordret tid for AIF. Forventningen om en sikker sejr havde måske sat sig i hovedet på HIC’erne, for 1. halvleg var præget af langsom boldomgang og for lidt løb for boldholderen. AIF’erne kæmpede flot, og viste sig stærke i de mange nærkampe efter lange afleveringer fra HIC’erne. HIC var dog dominerende og havde bolden i nettet 3 gange, som dog alle (nok korrekt) blev annulleret for offside. Men efter 35 min. spil fik HIC endelig spillet bolden flot rundt, og et indlæg fra Benjamin Nielsen blev flot headet ind af Oscar Gjerlev til en fortjent 0-1 føring.

Nicolai Beck kom i den grad tilbage på scoringskurs med 3 scoringer.

2. halvleg blev i endnu højere grad domineret af HIC. AIF’ernes løb ind i flere gule kort efter hårde frispark og gentagende protester mod dommeren, mens HIC fik bolden ned på græsset, og med hurtigt spil presset AIF helt i bund. Trods et par gode redninger fra AIF-målmanden, nedspillede HIC i den grad AIF, og det ene flotte angreb efter det andet gav HIC et hav af afslutninger. Når Jonas Nørrestrand samtidig scorede sit første mål i den mål trøje, Anders Nørr nok scorede årets mål på Albert Park og Nicolai Beck fuldendte sit hattrick – ja så endte kampen med en resultatmæssig magtdemonstration af HIC, og AIF måtte ligge ryg til et 0-8 nederlag i lokalopgøret.

HIC'erne fik med 7 mål i 2. halvleg i den grad øvet sig i at sejre scoringer

Sejren skabte stor glæde blandt de mange HIC’ere på tilskuerpladserne samt på holdet,  som dermed også kom tilbage på sejrskurs efter 2 ærgerlige nederlag.

Der var dømt fælles fejring af sejret med holdet og de mange HIC'ere på tilskuerpladserne - dejlig sang på Albert Park

I næste weekend tager HIC imod Jyllinge FC på lørdag d. 19.10 kl. 12.00, hvor HIC gerne skal fortsætte de flotte takter fra 2. halvlegs udspilning af AIF.

Se mange flere af Kim Lelands flotte fotos fra lokalopgøret

AIF - HIC 0-8 (0-1)

0-1 Oscar Gjerlev (34) 0-2 Nicolai Beck (54) 0-3 Oscar Gjerlev (60) 0-4 Nicolai Beck (straffe 70) 0-5 Jonas Nørrestrad (78) 0-6 Micas Goldmann Klentz (86) 0-7 Anders Nørr Nielsen (88) 0-8 Nicolai Beck (89)

HIC: Andreas Burchall – Carl Matthäi Leland, Casper Dose, Jakob Christensen, Benjamin Nielsen – Malthe Jacobsen, Andreas Kanstrup, Magnus Ulrik Kristensen, Simon Reeslev, Oscar Gjerlev - Nicolai Beck

Indskiftet: Micas Goldman Klentz, Anders Nørr Nielsen og Jonas Nørrestrand