Solid HIC-indsats gav velfortjent og opløftende sejr mod Jyllinge

image
Webmaster
20. oktober 2024 kl. 10:33
Hvis HIC skal spille med om oprykningspladserne, kræver det gode præstationer mod rækkens andre gode hold. Sådan en indsats leverede HIC’erne mod Jyllinge, der på fin vis blev besejret 4-2

HIC’s præstationer har i denne sæson svinget gevaldigt – 5 sikre og store sejre er blevet kombineret med 4 halvdårlige kampe med tilhørende pointtab. Da HIC for ikke så mange år siden spillede sig til flere oprykninger, var opskriften en stærk defensiv struktur og en effektiv offensiv, som på bedste vis var opskriften på meget få dårlige kampe. Skal HIC i denne sæson kunne spille med om de sjove placeringer i rækken, skal nogle af de gamle dyder gerne findes frem, og med den glædelige stærke trup trænerteamet rådet over, bør det bestemt også være muligt.

HIC kunne forud for kampen mod Jyllinge se frem til efterårets 4 sidste kampe, der alle byder på modstandere, der ligesom HIC ligger i det brede midterfelt, der kæmper om rækkens 2. plads efter det stærke tophold Nerasthe.

Jyllinge viste sig hurtigt som et boldfast og stærkt mandskab, og derfor satte sig på spillet, mens HIC’erne havde svært ved at holde fast i bolden. Men glædeligt stod HIC stærkt defensivt, og trods spilovertaget kom Jyllinge ikke til større chancer. Da HIC erobrede bolden efter 12 min. spil, blev Nicolai Beck hurtigt sendt afsted på en friløber, som Beck sikkert omsatte til en 1-0 føring.

Kampmønstret fortsatte halvlegen igennem, og trods en periode i undertal efter gult kort til Jakob, holdt HIC Jyllinge væk fra større chancer. Desværre var Jyllinge også effektive, da en blunder i HIC-forsvaret kort før pausen blev omsat til pausestillingen 1-1.

Anden halvleg startede med et hurtigt gult kort til Magnus Ulrik, som dog ikke slog HIC ud af kurs. Hårdt arbejde og en stærk defensiv blev kombineret med hurtigt kontraspil. Præcis den opskrift gav en flot 2-1 føring, da et hurtigt angreb med et stærkt indlæg fra Benjamin havnede hos Jonas Vogeley, der sikkert scorede. Jonas Vogeley var retur efter en skade, og fortsatte glædeligt det stærke spil, han allerede har demonstreret i denne sæson.

Kort før HIC igen blev fuldtallige fik HIC hjørnespark, der i anden omgang havnede hos Carl Leland tæt foran mål, og om det var Carl eller en Jyllingespiller der sendte bolden i mål skal være usagt – men HIC var foran 3-1. HIC kom igen i undertal, da Simon Reeslev fik gult kort for film midt på banen……, men HIC’erne arbejdede igen ekstra hårdt, og inden Simon igen kom på banen, kunne Nicolai Beck omsætte Malthes oplæg til 4-1.

Selvom Jyllinge til sidst fik reduceret til 4-2, kunne HIC fejre en dejlig sejr og ikke mindst en opløftende præstation. Jyllinge havde i store perioder stort overtag med bolden – men HIC formåede at holde modstanderen væk fra større chancer. Den opskrift må meget gerne gentages, når HIC på lørdag d. 26.10 kl. 12.00 gæster rækken nr. 2 Gladsaxe-Hero.

HIC - Jyllinge 4-2 (1-1)

1-0 Nicolai Beck  (12) 1-1 Alex Pedersen (45) 2-1 Jonas Vogeley (52) 3-1 Carl Leland (59) 4-1 Nicolai Beck (81) 4-2 Marcus Krohn Kock (92)

HIC: Jonas Westh Nielsen – Carl Matthäi Leland, Rasmus Thønning, Jakob Christensen, Benjamin Nielsen – Malthe Jacobsen, Magnus Ulrik Kristensen, Simon Reeslev, Jonas Vogeley, Oscar Gjerlev - Nicolai Beck

Indskiftet: Andreas Kanstrup, Jonas Nørrestrand, Anders Nørr Nielsen