Menu

Nogle gange er et nederlag mere end et nederlag

image
Allan Nielsen
26. maj 2024 kl. 09:32
Der var stille, meget stille, i HIC’s omklædningsrum efter et nederlag til Avarta, der ellers havde fået 0 point i de seneste 10 kampe

Minder overskriften om noget, du har læst før?

Måske i sidste uge, da der over referatet af HIC’s 0-0-kamp i Espergærde stod, at ’nogle gange betyder uafgjort meget mere end bare det ene point’.

Det viste sig ikke at holde stik, for det boost af moral, selvtillid og vilje, det uventede point havde givet, var totalt fraværende denne fredag aften hjemme i vores egen hyggelige rede, hvis magi synes at være ganske forduftet.

Måske fordi det i en kamp mod bundholdet Avarta, der mødte frem med ti nederlag i træk, pludselig var HIC, der var i en uventet rolle som en form for favorit. Den slags kræver ansvar og mod – og begge dele var totalt fraværende på et skræmt hjemmehold uden hverken verbal eller fysisk tilstedeværelse.

Som vanen tro SKAL der findes nogle positive aspekter:

Det er imponerende, at HIC kan stille et hold i sjællandsserien, hvor 12 af de 14 i truppen har spillet ungdomsfodbold i HIC.

Det var ligeledes opmuntrende, at 0-2 kunne vendes til 2-2, selv om over 400 førsteholdskampe hos Benjamin Nielsen, Jakob Christensen og Micas Goldman Klentz var udgået med skader inden pausen, men heller ikke her var der nogen positiv effekt af medgangen.

Derfor endte det 2-4 – og nogle gange siger stilheden meget mere end ord. Der var i hvert fald musestille i HIC’s omklædningsrum, hvor der blev stirret intenst ned i flisegulvet efter et nederlag, der var mere end et nederlag, fordi det var en af de kampe, der bare SKULLE vindes.

Malthe Jacobsen med energiske oplæg til begge mål, Mathias Juul med et par viljestærke nærkampe, da der var brug for det, og indskiftede Rasmus Bjørnschou med et forsøg på at råbe holdet op slap hæderligt fra opgaven, der ikke blev løst.

HIC har fået 4 point i 2024 – alle på udebane. Det må være den fattige trøst frem mod næste kamp mod endnu et bundhold, Farum – på udebane.

 

HIC – Avarta 2-4 (0-1)

0-1 og 0-2 Mohamed Imad Chartri (26 og 54) 1-2 Carl Matthäi Leland (57) 2-2 Oscar Gjerlev (65) 2-3 og 2-5 Mohamed Imad Chartri (88 og 90)

HIC: Andreas Burchall – Malthe Jacobsen, Jakob Christensen, Carl Matthäi Leland, Micas Goldman Klentz - Magnus Ulrik Kristensen, Mathias Juul Larsen, Mikkel Bredfeldt, Andreas Heramb, Benjamin Nielsen – Nicolai Beck

Indskiftet: Mathias Skolnik, Oscar Gjerlev, Rasmus Bjørnschou

Luk