Fire på stribe i serie 1 er udsat i en uges tid

image
Allan Nielsen
29. september 2024 kl. 10:08
Det var mere HIC, der tabte, end Frederiksværk, der vandt, da sejrsstimen i serie 1 noget selvforskyldt stoppede brat

Fire på stribe er et spil, der var kolossalt populært dengang, ingen af HIC’s nuværende førsteholdssspillere overhovedet var født.

Fire på stribe blev der dog ikke noget af for de netop omtalte fodboldspillere, men det er i dén grad deres egen skyld, blandt andet fordi de blev overtrumfet i et andet spil: Kortspil.

De tre gule kort var dog ikke den eneste årsag til, at HIC efter tre sejre i træk led et selvforskyldt nederlag i Frederiksværk, hvor en stor del af tilskuerne vist enten ikke har læst eller forstået budskabet på glasdøren om, at man skal råbe respektfuldt.

Det blev 3-2 til det meget kontrabaserede hjemmehold, der blev fornemt serviceret af HIC’ernes alt for mange personlige fejl, misforståelser, manglende kommunikation og forkerte beslutninger, især i den defensiv, der ellers har fungeret så glimrende i de foregående tre kampe.

Det så ellers formidabelt ud i det første kvarter, da det var den utrættelig bold, der udførte det største løbearbejde i HIC’s tålmodige opspil, hvor der blev ventet på de uundgåelige huller, når bolden bliver flyttet flittigt rundt.

På et af de angreb fik Oscar Gjerlev scoret for fjerde kamp i træk, da han strakte hals og headede et fremragende indlæg fra Simon Reeslev på venstrekanten i nettet efter mindre end fem minutter.

Oscar "OG" Gjerlev afsluttede et flot HIC-angreb med et perfekt hovedstød, og bragte HIC på 0-1.

Et fladt indlæg fra Simon skabte også Benjamin Nielsens udligning til 2-2 kort efter pausen, men angrebene over fløjene var et ellers velfungerende koncept, der desværre blev voldsomt forsømt i resten af kampen.

HIC-føringen blev udlignet, da Andreas Burchall efter et sjusket boldtab midt på banen fik nedlagt Frederiksværks eneste reelle trussel, hurtigløberen Albert Appel. Det indbragte i første omgang Burchall et rødt kort, men da forseelsen blev flyttet ind i straffesparksfeltet, blev kendelsen omstødt til gult kort og et straffespark.

Det var en god ’byttehandel’ ikke at skulle spille 75 minutter i undertal, men HIC var alligevel 10 mand på banen i en halv time af kampen, da også indskiftede Micas Goldman Klentz og Jakob Christensen i anden halvleg fik gule kort. Det bidrog til, at HIC aldrig formåede at fastholde momentum i længere perioder.

Oscar Gjerlev leverede ud over sin scoring en fin indsats, men som mange af holdkammeraterne var det for ofte med to gode aktioner efterfulgt af en mindre vellykket, så kollektivet har noget at revanchere i lørdagens hjemmekamp.

Modstanderen er Liria, der er uden sejr i de seneste tre kampe. Det må gerne blive fire på stribe.

Frederiksværk - HIC 3-2 (2-1)

1. Oscar Gjerlev (5) 1-1 Christian Konradsen (straffe 19) 2-1 Marius Andersen (42) 2-2 Benjamin Nielsen (56) 3-2 Magnus Oliver Avnsbo (78)

HIC: Andreas Burchall – Carl Matthäi Leland, Rasmus Thønning, Jakob Christensen, Benjamin Nielsen – Malthe Jacobsen, Andreas Kanstrup, Magnus Ulrik Kristensen, Simon Reeslev, Oscar Gjerlev - Nicolai Beck

Indskiftet: Micas Goldman Klentz, Casper Dose og Anders Nørr Nielsen