Menu

Bødekassen burde bugne efter årets bedste halvleg

image
Allan Nielsen
22. september 2024 kl. 10:20
Efter tre sejre i træk med en målscore på 14-1 er HIC solidt placeret på en tredjeplads i serie 1

Det gør en lillebitte smule ondt på den ’gamle’ træner, at der i førsteholdets bødekasse ikke opereres med ’brændte 100-procentschancer’. På den anden side er det godt for spillernes privatøkonomi at bødekassefesten ikke skal være en uge på Mallorca med alt betalt.

Ja, selvfølgelig fremmer overdrivelse forståelsen, som det jo hedder, men der BLEV bare brændt mange chancer, da et formentlig afbudsramt hold fra Friheden blev besejret 4-0.

Til gengæld siger bødekassen, at trænerstaben skal op med en kasse øl i tilfælde af tre sejre i træk, og det kan næppe spolere humøret hos cheftræner Thomas Myssing, at sejrshattricket blev fuldendt efter de seneste to ugers sejre på 7-1 over Avarta og 3-0 over Ledøje-Smørum.


HIC har haft mange anledninger til at fejre scoringer i denne sæson - men kunne mod Friheden med en smule mere held og dygtighed have gjort det 4-6 gange mere

For de mange brændte chancer var konsekvensen af det, der fra sidelinjen lignede årets bedste indsats af HIC.

Især første halvleg var fremragende. Kombinationsspillet og genpresset gjorde, at græsset stort set kun blev slidt på den ene banehalvdel. At så det allerførste angreb med en startbold, gennembrud over fløjen, fladt indlæg og en returbold resulterede i en scoring af Rasmus Thønnin efter 18 sekunder (!) bidrog kun til, at den i forvejen boblende selvtillid fik tilført lidt ekstra perlende velsmag.

Den eneste bekymring kunne selvfølgelig være de absurd mange misbrugte scoringschancer, men når samtidig modstanderne – for anden kamp i træk – ikke bliver tilladt en eneste nærgående afslutning, så blev det aldrig for alvor spændende.

2-0-målet var egentlig helt kendetegnende. Med en lillebitte smule held havde Nicolai Beck nok scoret en enkelt gang, men lige inden pausen kom han endnu en gang ikke ordentligt i position til et indlæg, men bolden passerede til Oscar Gjerlev, der ramte stolpen, inden han i tredje forsøg selv trillede returbolden i mål.


Simon Reeslev har i den grad igen indtaget HIC og den blå trøje, og er med 7 mål i de første 6 kampe en vigtig spiller i HIC-offensiven 

Nytilkomne Andreas Kanstrup leverede en fænomenal indsats sammen med Thønning på den centrale midtbane og blev helt fortjent kåret som bedste HIC’er i en kamp, hvor niveauet faldt efter pausen, men Simon Reeslev for tredje kamp i træk og indskiftede Malthe Jacobsen fik alligevel scoret i de sidste 10 minutter.

Da fem af rækkens seks øverste hold alle vandt er HIC fortsat på tredjepladsen inden lørdagens tur til Frederiksværk, der har vundet én kamp i denne sæson og denne runde spillede 4-4 på udebane mod Hørsholm-Usserød.


3 gange på stribe har HIC'erne kunne synge sejrssangen - lad endelig denne skønsang fortsætte.....

 

HIC – Friheden 4-0 (2-0)

1-0 Rasmus Thønning (18 sekunder) 2-0 Oscar Gjerlev (44) 3-0 Simon Reeslev (82) 4-0 Malthe Jacobsen (90)

HIC: Andreas Burchall – Carl Matthäi Leland, Magnus Ulrik Kristensen, Jakob Christensen, Benjamin Nielsen – Jonas Vogeley, Andreas Kanstrup, Rasmus Thønning, Simon Reeslev - Nicolai Beck, Oscar Gjerlev

Indskiftet: Malthe Jacobsen, Micas Goldman Klentz og Casper Dose

Luk